Nieuws

Wij zijn er nu ook voor IT-startups

10 november 2023
ZWINC DDZ startups IT

Heb je een innovatief idee in de IT-sector? Een grensverleggend product of dienst, dat de toekomst een stukje mooier maakt? Goed nieuws! Oók daarvoor kun je nu bij onze startup community terecht.

Samenwerking met Digital District Zwolle

We waren er al voor ondernemers in de maakindustrie en hebben veel kennis en connecties op het gebied van kunststoffen. Dankzij een samenwerking met Digital District Zwolle, hét IT-kennisnetwerk van Zwolle, zijn deze connecties er nu ook op het gebied van IT. Waar wij je helpen aan een werkplek en je ontwikkeling als ondernemer, helpen zij je aan inhoudelijke kennis en connecties.

Inhoudelijke IT-kennis en connecties vanuit DDZ

Digital District Zwolle (DDZ) is namelijk een samenwerkingsverband voor de IT- en
E-commercesector met meer dan honderd aangesloten organisaties. Denk aan bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. DDZ helpt je aan inhoudelijke IT-kennis én linkt je aan de juiste personen. Bijvoorbeeld om je idee te valideren en je prototype te toetsen. Of misschien zelfs aan je eerste klant.

Werkplek en startup-coaching vanuit ZWINC

Bij ons ontwikkel je jezelf als ondernemer, leer je om je idee te toetsen en de juiste markt te vinden. Je krijgt bij ons de ruimte om te proberen, te testen en uiteindelijk uit te groeien tot een succesvolle business. Niet alleen met een fysieke werkplek, ook met startup-coaching, een netwerk en mede-ondernemers in een inspirerende community. Alles om jouw innovatieve idee tot een succes te maken.

Het is tijd voor jouw IT-idee

Door onze handen ineen te slaan kunnen we nog meer startups helpen succesvol te worden. Samen zorgen we ervoor dat je ideeën getoetst worden en je ambities in een stroomversnelling komen. Blijf niet langer met je ideeën lopen en neem snel contact met ons op.

Of neem eerst een kijkje op de website van Digital District Zwolle.

Startup community Zwolle ZWINC 3 4

Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

Lees meer
Team startup Zwolle ZWINC

Sluit je aan bij ZWINC

Bij ons krijg je de tijd om van jouw idee een haalbare business te maken.

Met een werkplek, gebruik van ons machinepark, coaches tot je beschikking, een uitgebreid netwerk, gratis masterclasses én €2750,- startkapitaal.

Lees meer