Event

Pick-up day: fiets mee vanaf Windesheim en ontdek ZWINC

21 september 2023
15:00 uur
Windesheim, voor gebouw X
Pick up point windesheim

Loop jij al tijden rond met een briljant startup idee? Een innovatief product of dienst? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het startup-ondernemerschap? Neem dan dit najaar heel even de tijd en kom langs bij onze community.

Proef, ervaar en beleef zelf het community gevoel tijdens de pick-up day. Twijfel niet, want wij pikken je gewoon op vanaf hogeschool Windesheim!

We fietsen op donderdag 21 september om 15:00 uur van het X-gebouw van Windesheim naar ZWINC, in de oude Philipsfabriek aan de Ceintuurbaan 15. Onderweg pikken we studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen op aan de Koesteeg (hier zijn we rond 15:15 uur).

Kies je gratis workshop

Vervolgens kies je bij ZWINC uit één van de vier gratis mini-workshops:

  • Valideren: hoe goed is jouw idee nou écht?
  • Leren brainstormen
  • Pitchen als een baas
  • Inspiratiessessie met startups die je voorgingen


Rondleiding + pizza

Na een rondleiding langs de CUBES, de flexwerkplekken, het machinepark, de experiment-ruimtes en het 3D-printlab, sluiten we af met pizza (voor wie wil).

Na afloop weet je meer over ZWINC, of we bij jou passen en of ZWINC de plek is om jouw idee tot een echte business uit te laten groeien.

Maak gebruik van deze unieke gelegenheid! Bekijk het volledige programma of meld je hieronder direct aan.


Ps. kun je niet op 21 september maar kom je wel graag een keer een kijkje nemen? Zet jezelf dan op de lijst voor een ander moment!

Meld je aan

Startup community Zwolle ZWINC 3 4

Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

Lees meer
Team startup Zwolle ZWINC

Sluit je aan bij ZWINC

Bij ons krijg je de tijd om van jouw idee een haalbare business te maken.

Met een werkplek, gebruik van ons machinepark, coaches tot je beschikking, een uitgebreid netwerk, gratis masterclasses én €2750,- startkapitaal.

Lees meer