Startup community vol ambitie

Startup community vol ambitie

ZWINC staat voor Zwolle Incubator. We zijn een community voor startende ondernemers met een innovatief idee. Wie zich aansluit bij onze community krijgt onder andere een werkplek, startbudget en coaching. Zo helpen we jou bij het ontwikkelen van je idee én vergroten we de regionale (kennis)economie.

Ontdek onze community

ZWINC is er voor ondernemende studenten en startups

ZWINC is er voor ondernemende studenten en startups in de maakindustrie, kunststoffen- en IT-sector. - Voor iedereen met ambitie, een innovatief idee én de wil om de toekomst samen met ons mooier te maken. Groener. Slimmer. Beter.

ZWINC werkt vanuit de oude Philipsfabriek in Zwolle. Een inspirerende ruimte met geavanceerde machines en apparatuur binnen handbereik. Hier kun je volop plannen maken, prototypes bouwen en je pitch aanscherpen.

Wat kan ik verwachten?

Wij bieden je als startende ondernemer een plek om te proberen, te verkennen en te ontwikkelen. Waar je onderuit kan gaan en weer op kan krabbelen. Een plek waar je echt de tijd kan nemen voor jouw eigenzinnige idee.

Wij bieden je:
  • Een werkplek
  • € 2750,- startbudget
  • Coaching en kennis
  • Connecties
  • Zichtbaarheid
  • Gebruik van onze machines

In ruil hiervoor vragen wij een bijdrage van € 175,-.

Team foto
Ik fiets mee 2

Benieuwd? Ontdek ZWINC tijdens de Pick-up day! 🚴

Fiets op 8 mei met ons mee van Windesheim naar ZWINC. Of pak op 9 mei de fiets van Cibap naar ZWINC. Proef de sfeer, ontmoet de ondernemers, de startup-coaches en ontdek of ZWINC dé plek is voor jou.