Event

ZWUNCH

21 maart 2024
12:00
ZWINC
Zwunch

Eens per kwartaal laten we onze boterhammen thuis en slaan we ook het retourtje supermarkt over tijdens de middagpauze. Het is dan namelijk tijd voor de enige echte ZWINC-lunch: de ZWUNCH!

Het moment om aan tafels vol lokale lekkernijen elkaar als startup (beter) te leren kennen, de laatste nieuwtjes (en roddels?) met elkaar te delen én erachter te komen wat Jan van het subsidieadviesbureau nou eigenlijk doet.

We nodigen iedere ZWUNCH namelijk graag een aantal experts uit ons netwerk uit. Zodat onze startups straks weten wie ze aan hun jasje moeten trekken bij een juridische kwestie, een subsidievraagstuk of een business-development uitdaging, om wat voorbeelden te noemen.

Ben jij nou zelf zo’n wetwizard, cijfergoeroe of subsidiespecialist? Of kun je op een andere wijze onze startups van dienst zijn en schuif je graag een keer aan? Vul dan het formulier in en wie weet schuif je binnenkort gezellig bij ons aan!

Ja, ik schuif graag een keer aan.

Vul je gegevens in.

Startup community Zwolle ZWINC 3 4

Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

Lees meer
Team startup Zwolle ZWINC

Sluit je aan bij ZWINC

Bij ons krijg je de tijd om van jouw idee een haalbare business te maken.

Met een werkplek, gebruik van ons machinepark, coaches tot je beschikking, een uitgebreid netwerk, gratis masterclasses én €2750,- startkapitaal.

Lees meer