Veel startende ondernemers maken dezelfde fouten. Ze staren zich blind op businessplannen of zijn zó verliefd op hun idee dat ze al investeren voordat ze weten of er wel vraag is naar hun product. Ben jij student, droom je van ondernemen of heb je al een bedrijf? Pak het dan slim aan en doe mee aan het startupprogramma van het Centre for Entrepeneurship van Windesheim. In acht GRATIS workshops leer je hoe van jouw (toekomstige) onderneming een succes maakt!

In acht sessies op dinsdagmiddag duiken we in onderwerpen zoals persoonlijke ontwikkeling, brainstormtechnieken, het Business Model Canvas en professionele vaardigheden zoals netwerken en pitchen.

Na afloop:

✔️ Ken je jouw persoonlijke drive

✔️ Weet je hoe je op goede businessideeën komt dankzij bewezen technieken

✔️ Heb je een ingevuld Business Model Canvas

✔️ Weet je of er daadwerkelijk vraag is naar jouw product door aannames te tackelen en experimenten uit te voeren

✔️ Kun je pitchen als een baas en netwerken als een pro

Kortom: ben je klaar om van jouw startup een succes te maken!

Voor wie?

Studenten (MBO en HBO) met een (toekomstig) innovatief product of dienst. Het maakt niet uit of je nog rondloopt met een idee, al bent gestart met ondernemen of gewoonweg meer wilt leren over ondernemen.

Ervaren trainers

De workshops worden gegeven door Cankut Ercan, ervaren ondernemer en docent-coach bij het Windesheim Centre for Entrepeneurship en Milou van Elburg, innovatiecoach en Lean Startup trainer. Beiden hielpen al vele studenten starten én bedrijven innoveren, waaronder Rabobank en Medrie.

Programma
  • Di 16/4: Ontdek jouw persoonlijke drijfveren
  • Di 23/4: Zet jouw creatieve brein aan
  • Di 7/5 Business Model Canvas
  • Di 12/5: Test je aannames: hoe goed is je idee écht?
  • Di 4/6: Leer pitchen als een baas en netwerken als een pro
  • Di 18/6: In gesprek met je doelgroep
  • Di 25/6: In gesprek met experts
  • Di 2/7: Leren experimenteren

Tijden: van 16:00 tot 18:30 uur.

Kosten

Je volgt dit programma geheel gratis! Inclusief drinken en pizza’s.

Dit programma is een initiatief van het Centre for Entrepeneurship van Hogeschool Windesheim, Deltion, Landstede, Cibap, gemeente Zwolle en incubator ZWINC, met als doel om ondernemerschap in de regio te stimuleren. Daar profiteert iedereen van. Daarom bieden we deze workshops geheel gratis aan. Er zitten dus geen addertjes onder het gras. ;)

Meld je nu aan

Profiteer van deze unieke kans om te leren van experts, mede-ondernemers te ontmoeten en jouw ondernemersdroom te verwezenlijken.

Meld je snel aan via het Centre for Entrepeneurship en let's go! 🚀 Wacht niet te lang, vol = vol!

Aanbod voor professionals

Ben je geen student maar wil je wel weten hoe je van jouw al gestarte onderneming een succes maakt? Incubator ZWINC helpt je daarbij! Bekijk ons aanbod en sluit je aan.