Event

Changemakersfestival

25 mei 2023
9:30
Ceintuurbaan 15, Zwolle
Changemaker Aankondiging

Het eendaagse festival van Regio Zwolle voor iedereen die met zijn creativiteit actief wil bijdragen aan verandering en /of de creatieve skills wil upgraden.

Change­mak­ers is hét fes­ti­val van Zwolle voor iedereen die niet alleen wil prat­en over veran­der­ing, maar ook écht daad­w­erke­lijk actie wil onderne­men. Op dit een­daagse fes­ti­val bren­gen we doe­nende denkers en oploss­ings­gerichte oppor­tunis­ten samen. Verbinden we de link­er- en rechter­hersen­helft van mensen die zelf ver­ant­wo­ordelijkheid nemen, in plaats van wacht­en op de acties van een ander. Kom op don­derdag 25 mei 2023 zelf in actie!

Schri­jf je in voor de hackathon of doe mee aan pres­sure cook­er sessies. Laat je inspir­eren en upgrade je cre­atieve skills tij­dens mas­ter­class­es. Breid daar­bij de gehele dag je netwerk uit met andere Change­mak­ers. Zo bun­de­len we kracht­en en realis­eren we echte vooruit­gang op het gebied van duurza­amheid, sociale ver­ant­wo­ordelijkheid en innovatie.

Startup community Zwolle ZWINC 3 4

Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

Lees meer
Team startup Zwolle ZWINC

Sluit je aan bij ZWINC

Bij ons krijg je de tijd om van jouw idee een haalbare business te maken.

Met een werkplek, gebruik van ons machinepark, coaches tot je beschikking, een uitgebreid netwerk, gratis masterclasses én €2750,- startkapitaal.

Lees meer